• Kothak Tarik
  • Tether Keamanan
  • Kothak Tarik Anti-Maling
  • Cepet Ditarik Otomatis
  • Kekuwatan Perusahaan

    Fokus karo produk Seurity sing bisa ditarik wiwit taun 2003, kayata kothak tarik anti pencurian sing ditarik, tether Keamanan lan Retractor Tampilan, gulungan lencana Ditarik lan produk keamanan liyane.


     


  • Desain Kita

    Nduwe kekuwatan teknis lan mesin, bisa OEM / ODM produk. Menehi dhukungan teknis ing saindhenging lan desain pangembangan gratis.

  • Layanan Kita

    Kita wis diakoni minangka pemasok sing dipercaya kanggo akeh pembeli internasional. Kita kudu entuk reputasi kualitas apik lan rega kompetitif.

  • Babagan kita

Best Metal International Co, Ltd, didegaké ing taun 2003 yaiku fokus ing Produk keamanan sing bisa ditarik kayata Pull Box, Security Tether, Retractable Anti-Theft Pull Box, Retractor Display, Retro Pintu Otomatis Ditarik lan produk keamanan liyane. Kita duwe luwih saka 50 desain lan cetakan sing dikembangake kanggo sampeyan dhewe. Kita ngeculake paling ora 1 produk anyar saben wulan kanggo nggayuh tren pasar paling anyar. Kanthi pengalaman lan layanan perhatian sing akeh, kita wis dikenal minangka pemasok sing bisa dipercaya kanggo para pembeli internasional.
Kanthi pengalaman 13 taun ing dodolan produk lan R&D, 16 jam online ngenteni pelanggan saben dina sanajan ing akhir minggu, efektif banget ing balesan email kanggo njamin solusi tampilan keamanan kanggo saben pelanggan.
Bestmetal minangka perusahaan kanthi ide inovatif, riset lan kekuwatan pangembangan sing kuwat, bisa ngatur produk kanggo pelanggan, Sistem jaminan kualitas sing bisa dipercaya, layanan purna jual sing sampurna, sistem manajemen tangkas, bisa nyedhiyakake layanan kelas kapisan.

Maca liyane