Lokakarya

Mayor

Spesialisasi ing produksi produk sing bisa ditarik

Kualitas

Perusahaan negesake manawa "kualitas iku dhasar"

Efisien

Ngapikake lan terus maju

Ikhlas

Dhasar konstruksi industri lan supremasi kejujuran lan kredit