Tether Keamanan

Best Metal Tech minangka manufaktur profesional Bisa uga ana akeh pabrike, nanging ora kabeh pabrike padha. Keahlian profesional ing bidang manufaktur wis diasah sajrone 10+ taun kepungkur.

Bestmetal minangka pabrikan Tether Security China lan pemasok Tether Security China. Pabrik khusus kanggo nggawe Pull Box, Security Tether, Display Retractor. Produk kita didol kanthi apik ing AS, Inggris, Jerman, Italia, Polandia, Denmark, Romania, Brasil, Prancis lan pasar Eropa lan Amerika liyane, lan ditampa kanthi apik dening para pelanggan. Kanggo entuk manfaat saka kemampuan OEM / ODM sing kuwat lan layanan sing perhatian, hubungi saiki. Kita kanthi tulus bakal nggawe lan nuduhake sukses karo kabeh klien.


Security Tether minangka piranti teleskop listrik. Gulungan iki bisa digarap bareng karo basis / dudukan / pemasangan sing dipasang saka kita sing biasane digunakake kanggo tampilan lan anti-nyolong ing supermarket lan toko. Utamane dirancang kanggo tampilan aman saka merchandise langsung kayata ponsel, kamera, mp3 / mp4, PDA, GPS, perhiasan, kacamata, dolanan, kerajinan, cincin lan sapanunggalane. Idea kanggo barang sing regane murah, utawa lingkungan sing kurang berisiko.


Security Tether gampang dipasang lan dipasang, lan bisa dipasang ing mburi rak panyimpenan utawa pameran kanthi pita perekat 3M. Sampeyan bisa narik tali baja sing bisa ditarik ing kothak tarik kanggo nyambung karo produk sing ditampilake lan njamin produk kasebut bisa dipasang ing rak pameran utawa ngadeg pameran.


Tether keamanan awet. Duwe bentuk kothak kurva entuk desain sing apik, kothak plump lan Gamelan uga nyebabake rasa seneng visual, uga duwe akeh pilihan dawa lan diameter kabel.




View as  
 
  • Tether Ditarik BMI-008 uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, senar bukti-Pencurian, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan panganan kanggo produk utawa bagean. Contone, Tether sing Ditarik bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • Tether Keamanan Ritel Plastik BMI-014 Plastik Kanthi Loop End uga dikenal minangka kabel baja tahan-pencuri, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi akeh kanggo posisi produk ritel, tuku keamanan, posisi ngawat-ngawati kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha-tandha, lan panganan kanggo produk utawa bagean. Contone, Tether Keamanan Ritel Putaran Plastik Kanthi Loop End bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • BMI-016 Security Display Tether uga dikenal minangka kabel baja tahan-pencuri, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, sabuk kawat posisi ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Security Display Tether bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara tampilan produk saben dina liyane.

  • Tether Keamanan Eceran BMI-017 uga dikenal minangka kabel baja bukti-Pencurian, tali proof-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi akeh kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, sabuk kawat posisi ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Tether Keamanan Eceran bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara tampilan produk saben dina liyane.

  • Tether Keamanan Anti-Maling BMI-006 uga dikenal minangka kabel baja bukti-Pencurian, senar bukti-Pencurian, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi posisi ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Tether Keamanan Anti-Maling bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • Keamanan Pull Box sing bisa ditarik uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, senar bukti-Pencuri, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing elektronik peralatan, ngimbangi peralatan, dhukungan tondo asto, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane.
    MOQ: 10 PCS
    Rincian Kemasan: 1 pcs / tas opp, 500 pcs / karton, ukuran karton: 55 * 35 * 29cm.
    Wektu Pengiriman: 5 dina kerja kanggo 80000 pcs
    Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, Paypal
    Kemampuan Pasokan: 100000 Pcs saben Minggu, kapasitas Produksi bisa nambah supaya cepet

Gampang dijaga {kata kunci} kanthi desain anyar, gaya anyar, lan desain mode bisa disesuaikan khusus saka Bestmetal. Iki minangka salah sawijining pemasok {kata kunci} pabrik lan China {kata kunci} ing China. Desain kita ngetutake desain sing apik, desain apik, desain paling anyar lan desain paling anyar. Kita bisa njamin manawa produk kasebut berkualitas, berkualitas, lan uga kualitas paling apik kanthi beras murah. Produk sing digawe ing China dikarepake dadi salah sawijining merek. Amarga duwe macem-macem gaya kayata gaya, apik, gampang dipasang, maju, awet lan gaya anyar liyane. Grosir Tether Keamanan digunakake ing toko ritel lan adol panas, produk paling laris, produk anyar sing bakal didol lan paling anyar. Sampeyan ora kuwatir karo rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake {kata kunci} kanthi sertifikasi CE bisa didol kanthi rega murah. Rega ngisor nuduhake inovasi rega sing murah lan regane murah. Amarga pasokan pabrik wis kasedhiya, mula bisa dikirim kanthi cepet menyang pabrik. Nanging pesanan akeh kasedhiya moq lan conto sing kurang, mula bisa disedhiyakake karo sampel gratis sing digawe ing China. Produk dijamin kanggo kualitas lan jumlah lan duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.