Tarik Toko Tarik Anti-Maling Tarik Pullbox
  • Tarik Toko Tarik Anti-Maling Tarik PullboxTarik Toko Tarik Anti-Maling Tarik Pullbox
  • Tarik Toko Tarik Anti-Maling Tarik PullboxTarik Toko Tarik Anti-Maling Tarik Pullbox
  • Tarik Toko Tarik Anti-Maling Tarik PullboxTarik Toko Tarik Anti-Maling Tarik Pullbox
  • Tarik Toko Tarik Anti-Maling Tarik PullboxTarik Toko Tarik Anti-Maling Tarik Pullbox
  • Tarik Toko Tarik Anti-Maling Tarik PullboxTarik Toko Tarik Anti-Maling Tarik Pullbox

Tarik Toko Tarik Anti-Maling Tarik Pullbox

Pullbox Recoiling Tampilan Anti-Maling Toko Eceran uga dikenal minangka kabel baja tahan-pencuri, senar-pencuri, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Pullbox Recoiling Tampilan Anti-Pencurian Toko Ritel bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng:

Toko Tarik Anti-Pencurian Tarik Pullbox, kothak tarik anti-toko, kothak tarik aman, kothak tarik recoil, kothak tarik sing ditarik, recoiler anti-pencurian, pemegang tampilan aman, wadhah tampilan anti-nyolong kanggo telpon / kamera, Tether / Retractors / Recoiler / kabel kabel, retractors lan tether kanggo tampilan toko eceran, gulungan kabel, tampilan ndhuwur meja, Anti-shopliftingRecoiler, recoiler mekanik, Kabel Keamanan Retract, Security MerchandiseThere, Recoiler Keamanan, Box Pull Security, Recoiling Tether Kanggo MobilePhone, Recoiler Pencegahan Kerugian, protektor sampel, ritel piranti keamanan, kothak narik keamanan minisquare, Recoiler karo Piranti Self-Centering, kabel anti-shopliftingretracting, kothak tarik recoiler super pull box plus retractable security security pull pull retractor retail security tether


Katrangan:

RetailStore Anti-Theft Display Recoiling Pullbox bisa digarap bareng karo endfitting utawa mounting base / pemegang (kaya sing ditampilake ing situs web) saka kita. Bisa diinstal ing papan sing ana ing sisih mburi kabinet tampilan. Ndandani bisa bemade nganggo sekrup utawa tape adesif.

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi kabel stainless steel sing dipasang ing rol. Ana kekuwatan penarikan sing stabil & ora bisa uwal saka kabel kasebut.

SecurityThere uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, pencahayaan Pencuri, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi umum kanggo titik posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tondo asto, lan produk utawa bagean dipakani. Contone, bisa digunakake ing toko swalayan, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara tampilan produk saben dina liyane.

BMI-003Security Tether nduweni bentuk persegi akurasi kanggo nggayuh Desain apik, Plump lan Smooth Box uga nyebabake rasa seneng lan uga ana akeh pilihan dawa lan diameter kabel.

Fitur:
        
1) Tarik Pullboxing Recoiling Tampilan Anti-Maling Toko Ritel minangka piranti sing ditarik sing bisa nyambungake conto sing efektif nyegah produk supaya dicolong ing pameran, supermarket lan toko,
2) Kabel ing njero kothak narik kawigaten supaya para pelanggan njupuk conto ing tangan lan nyoba kanthi bebas
3) Ngurangi biaya: biaya ngirit ruangan toko, biaya tenaga penjualan, manajemen biaya, lan aspek liyane
4) Utamane dirancang kanggo tampilan aman saka merchandise langsung kayata ponsel, kamera, mp3 / mp4, PDA, GPS, perhiasan, kacamata, dolanan, kerajinan tangan, dering lan sapanunggalane. Nggawe item sing regane murah, utawa lingkungan sing kurang berisiko.
5) Kita bisa nggawe gaya tarik sing beda-beda miturut macem-macem barang lan bagean sing beda kanggo pilihan sampeyan.


Spesifikasi Tether Keamanan Seri BMI-003:


Nomer Model:

BMI-003

Kata Kunci:

Toko Renang Anti-Maling Tampilan RecoilingPullbox

Kemampuan Pasokan:

50000 PCS / Minggu (Kapasitas produksi bisa nambah supaya cepet)

Bahan:

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi retractables spring dibangun ing njero lan kabel stainless steel sing dipasang ing rol.

Ukuran kothak:

70 * 45 * 25mm

Bobot Bruto:

30 g / pc

Kekuwatan mundur sing kasedhiya:

1 / 3LB

Werna Kothak:

Ireng utawa Putih

Warna Kabel:

Kabel tutup nilon ireng / Transparan

Panjang kabel:

90 cm (25cm ~ 100cm kanggo pilihan)

Diameter Kabel:

0,9 mm (0.45mm utawa 0.6mm uga kanggo pilihan)



Nyetel Pullbox Recoiling Tampilan Anti-Maling Toko Eceran:

1.Pasang Kothak Tarik ing mburi pameran rak rak panyimpenan kanthi pita perekat 3M;
2. Tarik tali baja sing bisa ditarik ing Pull Box kanggo nyambung karo produk sing ditampilake;
3. Priksa manawa produk kasebut bisa dipasang ing rak pameran utawa papan pameran;
4. Nyetel.

Detail Kemasan:


Packing: 1 pc / ppbag, 500 pcs / ctn, ukuran karton: 50 * 35 * 19cm, bobote karton: 13.50kgs


Saben barang bakal dikemas nganggo tas opp, lan banjur dikemas nganggo karton ekspor 5 lapis. Kanthi karton sing cukup kuat, pita sing digunakake kanggo naleni karton, kabeh karton diisi kemasan tanpa ruang kosong kanggo njamin karton teka pelanggan tanpa barang ilang.

Pungkasan Tether Keamanan iki bisa diganti Konektor Tether Keamanan utawa pangkalan / wadhah sing dipasang saka kita, kayata ngetutake Security Tether kanthi Konektor sing beda





Lini produksi:



Sertifikasi:



Layanan kita:


Kita bakal tansah KANGGO Kowe.

 

Kanthi pengalaman 10 taun ing Penjualan Anti Pencurian Tarik Kothak Ditarik lan R&D, 16 jam ngenteni pelanggan saben dina sanajan ing akhir minggu, efektif banget ing email supaya bisa menehi solusi tampilan keamanan kanggo saben pelanggan.

 

Kita bisa nindakake OEM, ODM, Pesenan Mendesak, Pesenan Cilik, Pesenan Sampel. Bayaran macem-macem, gampang dioperasikake, aman. T / T, Western Union, Paypal bakal ditampa.
Kita uga bisa nindakake pesanan Jaminan Dagang kanthi online liwat alibaba.com, nyedhiyakake layanan tindak lanjut produksi online, kita duwe akeh Siap Kirim Ditarik Anti Pencurian Tarik Kothak, pelanggan bisa pesen kanthi online, milih cara pengiriman kanthi mandhiri, mbayar online pembayaran, kita bakal Kirim miturut syarat pesenan sajrone wektu pangiriman sing ditemtokake.
 
Perusahaan kami minangka perusahaan sing duwe ide inovatif, riset lan kekuwatan pangembangan sing kuwat, bisa ngatur Pullbox Tampilan Anti-Maling Tampilan Eceran kanggo pelanggan, sistem jaminan kualitas sing bisa dipercaya, layanan purna jual sing sampurna, sistem manajemen lincah, bisa nyedhiyakake layanan kelas kapisan.





Pengiriman lan Pembayaran:








Panas Tags: Toko Ritel Anti-Maling Tampilan Recoiling Pullbox, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Jual Panas, Kualitas Tinggi, Pengiriman Cepet, Grosir Pabrik, Pabrik Langsung, Low Moq, Pabrik Pasokan, Sampel Kasedhiya, Kualitas Apik, Jual Top, Toko Eceran, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Harga, Harga Bawah, Regane murah, Inovatif Rega wajar, Harga Pabrik, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Bisa Digawe, Jual Terbaru, Garansi Setahun, Klasa, Apik, Anyar, Kualitas Paling Apik, Desain Paling Anyar, Desain Menarik, Gaya Anyar, Desain Apik, Desain Mini, Desain Anyar, Macem-macem Gaya, Khusus Disesuaikan, Desain Mode, Desain Paling Anyar, Instalasi Gampang