Ndhaptar Magnet Tampilan

Best Metal Tech minangka manufaktur profesional Bisa uga ana akeh pabrike, nanging ora kabeh pabrike padha. Keahlian profesional ing bidang manufaktur wis diasah sajrone 10+ taun kepungkur.

Bestmetal minangka China sing misuwurNdhaptar Magnet Tampilanpabrikan lan ChinaNdhaptar Magnet Tampilanpanyedhiya Pabrik khusus kanggo nggawe Pull Box, Security Tether, Display Retractor. Produk kita didol kanthi apik ing AS, Inggris, Jerman, Italia, Polandia, Denmark, Romania, Brasil, Prancis lan pasar Eropa lan Amerika liyane, lan ditampa kanthi apik dening para pelanggan. Kanggo entuk manfaat saka kemampuan OEM / ODM sing kuwat lan layanan sing perhatian, hubungi saiki. Kita kanthi tulus bakal nggawe lan nuduhake sukses karo kabeh klien.


Ndhaptar Magnet Tampilan is mainly broadly used for point of retail product positioning, purchase security, wire harness positioning in electronic equipment, equipment counterbalancing, signage support, and product or parts feeding, such as Wall-Mart electronic products display and some other daily necessities display.


Ndhaptar Magnet Tampilan is easy to install and assemble, and can be fixed with screws or tape.The cable inside the pull box kindly allows customers to take the sample on hands and try it freely.We can make different pull force according to different goods and different ending parts for your options. 


Ndhaptar Magnet Tampilan is durable. It is mainly designed for secure displays of live merchandises such as mobile phones, cameras, mp3/mp4, PDA, GPS,jewelers,glasses,toys,crafts,rings and so on .Idea for low value items, or low risk environments. 


View as  
 
  • MAGNET HOLDER Recoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel Ponsel uga dikenal minangka kabel baja bukti-Pencurian, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi akeh kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Recoiling Tether For Mobile Phone Display bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • MAGNET HOLDER Anti-Theft Mobile Phone Security Display Holder uga dikenal minangka kabel baja tahan-pencuri, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan pull-box, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi akeh kanggo posisi produk ritel, tuku keamanan, posisi ngawat-ngawati kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha-tandha, lan panganan kanggo produk utawa bagean. Contone, Pemegang Tampilan Keamanan Ponsel Anti-Maling bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • Tampilan Kothak Ponsel Anti-Pencurian Digital Ditarik Ditarik Ditarik uga dikenal kanthi jeneng kabel baja bukti-Pencurian, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi akeh kanggo posisi produk ritel , tuku keamanan, posisi ngawat-ngawati kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha-tandha, lan panganan kanggo produk utawa bagean. Contone, Digital Display Security Mobile Phone Anti-Theft Retractable Pull Box Display bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • Ponsel Anti-Maling Pull Box Tarik Recoiler Kanthi Pemegang Magnet uga dikenal minangka kabel baja tahan-pencuri, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan pull-box, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi akeh kanggo posisi produk ritel, tuku keamanan, posisi ngawat-ngawati kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Recoiler Pull Box Anti-Maling Ponsel Kanthi Pemegang Magnet bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • Dummy Phone Magnetic Security Display Stand uga dikenal minangka kabel baja tahan-pencuri, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, sabuk kawat posisi ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Dummy Phone Magnetic Security Display Stand bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • Pemegang Tampilan Aman Magnetik Cellphone Kanthi Kotak Recoil uga dikenal minangka kabel baja tahan-pencuri, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Holder Display Secure Magnetic Cellphone Kanthi Recoil Box bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

 12345...7 
Gampang dijaga {kata kunci} kanthi desain anyar, gaya anyar, lan desain mode bisa disesuaikan khusus saka Bestmetal. Iki minangka salah sawijining pemasok {kata kunci} pabrik lan China {kata kunci} ing China. Desain kita ngetutake desain sing apik, desain apik, desain paling anyar lan desain paling anyar. Kita bisa njamin manawa produk kasebut berkualitas, berkualitas, lan uga kualitas paling apik kanthi beras murah. Produk sing digawe ing China dikarepake dadi salah sawijining merek. Amarga duwe macem-macem gaya kayata gaya, apik, gampang dipasang, maju, awet lan gaya anyar liyane. Grosir Ndhaptar Magnet Tampilan digunakake ing toko ritel lan adol panas, produk paling laris, produk anyar sing bakal didol lan paling anyar. Sampeyan ora kuwatir karo rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake {kata kunci} kanthi sertifikasi CE bisa didol kanthi rega murah. Rega ngisor nuduhake inovasi rega sing murah lan regane murah. Amarga pasokan pabrik wis kasedhiya, mula bisa dikirim kanthi cepet menyang pabrik. Nanging pesanan akeh kasedhiya moq lan conto sing kurang, mula bisa disedhiyakake karo sampel gratis sing digawe ing China. Produk dijamin kanggo kualitas lan jumlah lan duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.