Profil Perusahaan

Best Metal International Co, Ltd, didegaké ing taun 2003 sing fokus ing Produk keamanan sing bisa ditarik kayata kothak tarik anti pencurian sing ditarik, tether Keamanan lan retractor, gulungan lencana Ditarik lan produk keamanan liyane. Kita duwe luwih saka 50 desain lan cetakan sing dikembangake kanggo sampeyan dhewe. Kita ngeculake paling ora 1 produk anyar saben wulan kanggo nggayuh tren pasar paling anyar. Kanthi pengalaman lan layanan perhatian sing akeh, kita wis dikenal minangka pemasok sing bisa dipercaya kanggo para pembeli internasional. Kita ngoperasikake fasilitas ing omah kanggo nggarap proyek OEM / ODM. Insinyur sing duwe pengalaman supaya bisa memenuhi syarat sing disesuaikan. Kanthi kapasitas produksi cukup taunan, kita bisa ngisi pesenan akeh kanthi gampang. Kanggo mesthekake kualitas, kita duwe luwih saka 10 anggota QC kanggo nindakake inspeksi sing ketat ing saben tahap: inspeksi mlebu (IQC), inspeksi proses (IPQC) lan inspeksi pungkasan (FQC). Kita uga wis ngenalake peralatan, supaya kita bisa nggawe produk sing cocog karo standar internasional. Produk kita adol apik ing pasar domestik lan internasional, kayata Yaman, Amerika, Timur Tengah kaya Arab Saudi lan disenengi klien. Kanggo entuk manfaat saka kemampuan OEM / ODM sing kuwat lan layanan sing perhatian, hubungi saiki. Kita kanthi tulus bakal nggawe lan nuduhake sukses karo kabeh klien.

Kita bakal tansah KANGGO Kowe

Kanthi pengalaman 13 taun ing dodolan produk lan R&D, 16 jam online ngenteni pelanggan saben dina sanajan ing akhir minggu, efektif banget ing balesan email kanggo njamin solusi tampilan keamanan kanggo saben pelanggan.
Kita bisa nindakake OEM, ODM, Pesenan Mendesak, Pesenan Cilik, Pesenan Sampel. Pembayaran iku macem-macem, gampang dioperasikake, aman. T / T, Western Union, Paypal bakal ditampa.

Bestmetal minangka perusahaan kanthi ide inovatif, riset lan kekuwatan pangembangan sing kuwat, bisa ngatur produk kanggo pelanggan, Sistem jaminan kualitas sing bisa dipercaya, layanan purna jual sing sampurna, sistem manajemen tangkas, bisa nyedhiyakake layanan kelas kapisan.