D-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Plat Piring Logam Gummy
  • D-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Plat Piring Logam GummyD-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Plat Piring Logam Gummy
  • D-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Plat Piring Logam GummyD-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Plat Piring Logam Gummy
  • D-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Plat Piring Logam GummyD-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Plat Piring Logam Gummy
  • D-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Plat Piring Logam GummyD-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Plat Piring Logam Gummy
  • D-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Plat Piring Logam GummyD-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Plat Piring Logam Gummy
  • D-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Plat Piring Logam GummyD-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Plat Piring Logam Gummy

D-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Plat Piring Logam Gummy

D-Shaped Mini Anti-Theft Retractable Tarik Kothak Kanthi Gummy Metal Plate End uga dikenal minangka kabel baja-bukti Burglar, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan pull-box, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan panganan produk utawa bagean. Contone, bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng:

D-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Piring Logam Gummy, kothak tarik anti-pencurian, kothak tarik anti-toko, kothak tarik aman, kothak tarik recoil, kothak tarik sing ditarik, recoiler anti-nyolong, wadhah tampilan sing aman, anti-nyolong nduwe tampilan kanggo ponsel / kamera, Tether / Retractors / Recoiler / cordwinders, retractors lan tetherfor tampilan toko ritel, gulungan kabel, tampilan ndhuwur meja, Anti-shopliftingRecoilers, recoiler mekanik, Kabel Tampilan Mundur, Nyabut SecurityCable, Tether Security Merchandise, Recoiler Keamanan, Box Pull Security, RecoilingThere Kanggo Ponsel Ponsel, Recoiler Nyegah Mundhut, protector conto, piranti keamanan, kothak tarik keamanan mini persegi, Recoiler karo Self CenteringDevice, kabel retracting anti-toko barang, kothak tarik recoiler super pull box plus retractable retractable device pull box retractor tether keamanan ritel


Katrangan:

D-Shaped Mini Anti-TheftRetractable Tull Box With Gummy Metal Plate End bisa digarap bareng karo base / wadhah sing dipasang (kaya sing dituduhake ing situs web) saka kita. Bisa diinstal ing papan sing ana ing sisih mburi kabinet tampilan. Ndandani bisa bemade nganggo sekrup utawa tape adesif.

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi kabel stainless steel sing dipasang ing rol. Ana kekuwatan penarikan sing stabil & ora bisa uwal saka kabel kasebut.

SecurityThere uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, pencahayaan Pencuri, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi umum kanggo titik posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tondo asto, lan produk utawa bagean dipakani. Contone, bisa digunakake ing toko swalayan, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara tampilan produk saben dina liyane.

Tether Keamanan BMI-016 nduweni bentuk persegi sing akurat kanggo nggayuh Desain Apik, Plump lan Smooth Box uga nyebabake rasa seneng, uga duwe akeh pilihan dawa lan diameter kabel.

Fitur:
        
1) D-Shaped Mini Anti-TheftRetractable Tull Box With Gummy Metal Plate Ends minangka piranti sing bisa ditarik nganggo stickerconnecting conto sing kanthi efektif nyegah produk ditampilake dicolong ing pameran, supermarket lan toko,
2) Kabel ing njero kothak narik kawigaten supaya para pelanggan njupuk conto ing tangan lan nyoba kanthi bebas
3) Ngurangi biaya: biaya ngirit ruangan toko, biaya tenaga penjualan, manajemen biaya, lan aspek liyane
4) Utamane dirancang kanggo tampilan aman saka merchandise langsung kayata ponsel, kamera, mp3 / mp4, PDA, GPS, perhiasan, kacamata, dolanan, kerajinan tangan, dering lan sapanunggalane. Idea kanggo item sing regane murah, utawa lingkungan sing kurang berisiko.
5) Kita bisa nggawe gaya tarik sing beda-beda miturut macem-macem barang lan bagean sing beda kanggo pilihan sampeyan.


Keamanan Seri BMI-016 Spesifikasi Bebarengan:


Nomer Model:

BMI-016

Kata Kunci:

D-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Piring Logam Gummy Pungkasan

Kemampuan Pasokan:

50000 PCS / Minggu (Kapasitas produksi bisa nambah supaya cepet)

Bahan:

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi retractables spring dibangun ing njero lan kabel stainless steel sing dipasang ing rol.

Ukuran kothak:

28 * 28 * 9mm

Bobot Bruto:

30 g / pc

Kekuwatan mundur sing kasedhiya:

1 / 3LB

Werna Kothak:

Ireng utawa Putih

Warna Kabel:

Kabel tutup nilon ireng / Transparan

Panjang kabel:

90 cm (25cm ~ 100cm kanggo pilihan)

Diameter Kabel:

0,9 mm (0.45mm utawa 0.6mm uga kanggo pilihan)


D-Shaped Mini Anti-Theft Retractable Pull Box With Gummy Metal Plate End D-Shaped Mini Anti-Theft Retractable Pull Box With Gummy Metal Plate EndD-Shaped Mini Anti-Theft Retractable Pull Box With Gummy Metal Plate End

Setelan D-Shaped Mini Anti-Maling Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Plat Piring Logam Gummy:

1.Pasang Kothak Tarik ing mburi pameran rak rak panyimpenan kanthi pita perekat 3M;
2. Tarik tali baja sing bisa ditarik ing Pull Box kanggo nyambung karo produk sing ditampilake;
3. Priksa manawa produk kasebut bisa dipasang ing rak pameran utawa papan pameran;
4. Setting over.a


Detail Kemasan:


Packing: 1 pc / ppbag, 500 pcs / ctn, ukuran karton: 50 * 35 * 19cm, bobote karton: 13.50kgs


D-Shaped Mini Anti-Theft Retractable Pull Box With Gummy Metal Plate End

Saben barang bakal dikemas nganggo tas opp, lan banjur dikemas nganggo karton ekspor 5 lapis. Kanthi karton sing cukup kuat, pita sing digunakake kanggo naleni karton, kabeh karton diisi kemasan tanpa ruang kosong kanggo njamin karton teka pelanggan tanpa barang ilang.

Pungkasan Tether Keamanan iki bisa diganti Konektor Tether Keamanan utawa pangkalan / wadhah sing dipasang saka kita, kayata ngetutake Security Tether kanthi Konektor sing beda.




D-Shaped Mini Anti-Theft Retractable Pull Box With Gummy Metal Plate End


Lini produksi:


D-Shaped Mini Anti-Theft Retractable Pull Box With Gummy Metal Plate End


Sertifikasi:


D-Shaped Mini Anti-Theft Retractable Pull Box With Gummy Metal Plate End


Layanan kita:


Kita bakal tansah KANGGO Kowe.

 

Kanthi pengalaman 10 taun ing Penjualan Anti Pencurian Tarik Kothak Ditarik lan R&D, 16 jam ngenteni pelanggan saben dina sanajan ing akhir minggu, efektif banget ing email supaya bisa menehi solusi tampilan keamanan kanggo saben pelanggan.

 

Kita bisa nindakake OEM, ODM, Pesenan Mendesak, Pesenan Cilik, Pesenan Sampel. Bayaran macem-macem, gampang dioperasikake, aman. T / T, Western Union, Paypal bakal ditampa.
Kita uga bisa nindakake pesanan Jaminan Dagang kanthi online liwat alibaba.com, nyedhiyakake layanan tindak lanjut produksi online, kita duwe akeh Siap Kirim Ditarik Anti Pencurian Tarik Kothak, pelanggan bisa pesen kanthi online, milih cara pengiriman kanthi mandhiri, mbayar online pembayaran, kita bakal Kirim miturut syarat pesenan sajrone wektu pangiriman sing ditemtokake.
 
Perusahaan kami minangka perusahaan sing duwe ide inovatif, riset lan kekuwatan pangembangan sing kuat, bisa ngatur Kothak Tarik Anti-Maling Mini D-Berbentuk Kanthi Plat Piring Logam Gummy kanggo pelanggan, Sistem jaminan kualitas sing bisa dipercaya, layanan purna jual sing sampurna, sistem manajemen tangkas, bisa nyedhiyakake layanan kelas kapisan.




D-Shaped Mini Anti-Theft Retractable Pull Box With Gummy Metal Plate End


Pengiriman lan Pembayaran:


D-Shaped Mini Anti-Theft Retractable Pull Box With Gummy Metal Plate End







Panas Tags: D-Shaped Mini Anti-Maling Bisa Ditarik Kothak Ditarik Kanthi Piring Logam Gummy, Pabrikan, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Jual Panas, Kualitas Tinggi, Pengiriman Cepet, Grosir Pabrik, Pabrik Langsung, Moq Kurang, Pasokan Pabrik, Sampel Kasedhiya, Kualitas Apik, Jual Top, Toko Eceran, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Harga, Harga Bawah, Regane murah, Rega wajar Inovatif, Harga Pabrik, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Gampang Dijual, Penjualan Paling Anyar, Garansi Setahun, Classy, ​​Apik, Anyar, Kualitas Paling Apik, Desain Paling Anyar, Desain Menarik, Gaya Anyar, Desain Apik, Desain Mini, Desain Anyar, Maneka Gaya, Khusus Disesuaikan, Desain Mode, Desain Paling Anyar, Instalasi Gampang