Recoiler Anti-Lost
  • Recoiler Anti-LostRecoiler Anti-Lost
  • Recoiler Anti-LostRecoiler Anti-Lost
  • Recoiler Anti-LostRecoiler Anti-Lost
  • Recoiler Anti-LostRecoiler Anti-Lost
  • Recoiler Anti-LostRecoiler Anti-Lost
  • Recoiler Anti-LostRecoiler Anti-Lost

Recoiler Anti-Lost

BMI-011 Anti-Lost Recoiler uga dikenal minangka kabel baja bukti-Pencurian, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, kawat posisi sabuk ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng:

Recoiler Anti-Lost, anti-shoplifting pull box, secure pull box, recoil pullbox, retractable pull box, anti-steal recoiler, safe display Holder, anti-stealdisplayplay for mobilephone / camera, Tethers / Retractors / Recoiler / cordwinders, retractors and tampilan toko ritel tetherfor, gulungan kabel, tampilan ndhuwur meja, Anti-shopliftingRecoiler, recoiler mekanik, Kabel Tarik Mundur, Penarikan Keamanan Menarik, Tether Security Merchandise, Recoiler Keamanan, Box Tarik Keamanan, RecoilingThere Kanggo Ponsel Ponsel, Recoiler Pencegahan Kerugian, protektor sampel, keamanan ritel piranti, kothak tarik keamanan mini persegi, Recoiler kanthi Self CenteringDevice, kabel retracting anti-toko, kothak tarik recoiler super pull box plus retractable security security pull-retractable retractor retail security tether


Katrangan:

Anti-LostRecoiler bisa kerja bareng karo pangkalan / wadhah sing dipasang (dipasang ing situs web) saka kita. Bisa diinstal ing papan sing ana ing mburi kabinet tampilan. Mbenakake bisa digawe kanthi sekrup utawa pita perekat.

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi kabel stainless steel sing dipasang ing rol. Ana kekuwatan penarikan sing stabil & ora bisa uwal saka kabel kasebut.

SecurityThere uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, pencahayaan Pencuri, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi umum kanggo titik posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tondo asto, lan produk utawa bagean dipakani. Contone, bisa digunakake ing toko swalayan, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara tampilan produk saben dina liyane.

BMI-011 Security Tether nduweni bentuk kothak kurva kanggo nggayuh NiceDesign, Plump lan Smooth Box uga nyebabake rasa seneng visual, uga duwe akeh pilihan ing dawa lan diameter kabel.

Fitur:
        
1) Recoiler Anti-Lost minangka piranti sing bisa ditarik nganggo stiker sing nyambungake conto sing efektif nyegah produk supaya dicolong ing pameran, supermarket lan toko,
2) Kabel ing njero kothak narik kawigaten supaya para pelanggan njupuk conto ing tangan lan nyoba kanthi bebas
3) Ngurangi biaya: biaya ngirit ruangan toko, biaya tenaga penjualan, manajemen biaya, lan aspek liyane
4) Utamane dirancang kanggo tampilan aman saka merchandise langsung kayata ponsel, kamera, mp3 / mp4, PDA, GPS, perhiasan, kacamata, dolanan, kerajinan tangan, dering lan sapanunggalane. Nggawe item sing regane murah, utawa lingkungan sing kurang berisiko.
5) Kita bisa nggawe gaya tarik sing beda-beda miturut macem-macem barang lan bagean sing beda kanggo pilihan sampeyan.


Spesifikasi Tether Keamanan Seri BMI-011:


Nomer Model:

BMI-011

KeyWord:

Recoiler Anti-Lost

Kemampuan Pasokan:

50000PCS / Minggu (Kapasitas produksi bisa mundhak kanthi cepet)

Bahan:

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi spring sing bisa ditarik dibangun ing njerone lan baja tahan karat ing gulungan kasebut.

Ukuran BoxS:

33 * 16mm

Bobot Kasar:

30 g / pc

Kasedhiya pasukan mundur:

1 / 3LB

Werna Kothak:

Putih Ireng utawa Putih

Werna Kabel:

Kabel tutup ireng / Transparansilon

Panjang Kabel:

90 cm (25cm ~ 100cm kanggo pilihan)

KabelDiameter:

0.9mm (0.45mm utawa 0.6mm uga kanggo pilihan)


Recoiler Anti-LostRecoiler Anti-LostRecoiler Anti-Lost


Setting of Recoiler Anti-Lost:        

1.Pasang Kothak Tarik ing mburi pameran rak rak panyimpenan kanthi pita perekat 3M;
2. Tarik tali baja sing bisa ditarik ing Pull Box kanggo nyambung karo produk sing ditampilake;
3. Priksa manawa produk kasebut bisa dipasang ing rak pameran utawa papan pameran;
4. Nyetel.



Detail Kemasan:


Packing: 1 pc / ppbag, 500 pcs / ctn, ukuran karton: 50 * 35 * 19cm, bobote karton: 13.50kgs


Recoiler Anti-Lost


Saben barang bakal dikemas nganggo tas opp, lan banjur dikemas nganggo karton ekspor 5 lapis. Kanthi karton sing cukup kuat, pita sing digunakake kanggo naleni karton, kabeh karton diisi kemasan tanpa ruang kosong kanggo njamin karton teka pelanggan tanpa barang ilang.

Pungkasan Tether Keamanan iki bisa diganti Konektor Tether Keamanan utawa pangkalan / wadhah sing dipasang saka kita, kayata ngetutake Security Tether kanthi Konektor sing beda.




Recoiler Anti-Lost


Lini produksi:


Recoiler Anti-Lost


Sertifikasi:


Recoiler Anti-Lost


Layanan kita:


Kita bakal tansah KANGGO Kowe.

 

Kanthi pengalaman 10 taun ing Penjualan Anti Pencurian Tarik Kothak Ditarik lan R&D, 16 jam ngenteni pelanggan saben dina sanajan ing akhir minggu, efektif banget ing email supaya bisa menehi solusi tampilan keamanan kanggo saben pelanggan.

 

OEM, ODM, Pesenan Mendesak, Pesenan Cilik, Pesenan Sampel. Bayaran macem-macem, gampang dioperasikake, aman. T / T, Western Union, Paypal bakal ditampa.
Kita uga bisa nindakake pesanan Jaminan Dagang kanthi online liwat alibaba.com, nyedhiyakake layanan tindak lanjut produksi online, kita duwe akeh Siap Kirim Ditarik Anti Pencurian Tarik Kothak, pelanggan bisa pesen kanthi online, milih cara pengiriman kanthi mandhiri, mbayar online pembayaran, kita bakal Kirim miturut syarat pesenan sajrone wektu pangiriman sing ditemtokake.
 
Our company is the enterprise with innovative idea, strong research and development strength, can customize Recoiler Anti-Lost for customers, Reliable quality assurance system, perfect after-sale service, agile management system, can provide first-class service.




Recoiler Anti-Lost


Pengiriman lan Pembayaran:


Recoiler Anti-Lost







Panas Tags: Anti-Lost Recoiler, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Jual Panas, Kualitas Tinggi, Pengiriman Cepet, Grosir Pabrik, Pabrik Langsung, Moq Kurang, Pasokan Pabrik, Sampel Kasedhiya , Kualitas apik, Jual Paling Dhuwur, Toko Eceran, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Harga, Harga Bawah, Regane murah, Inovatif Rega wajar, Rega Pabrik, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Classy, ​​Apik, Anyar, Kualitas Paling Apik, Desain Paling Apik, Desain Menarik, Gaya Anyar, Desain Apik, Desain Mini, Desain Anyar, Maneka Gaya, Khusus Khusus , Desain Mode, Desain Paling Anyar, Instalasi Gampang