Retraktor Keamanan

Best Metal Tech minangka manufaktur profesional Bisa uga ana akeh pabrike, nanging ora kabeh pabrike padha. Keahlian profesional ing bidang manufaktur wis diasah sajrone 10+ taun kepungkur.

Bestmetal dibentuk kanthi resmi ing taun 2003. Minangka China profesionalRetraktor Keamananpabrikan lan ChinaRetraktor Keamananpemasok, Bestmetal minangka kekuatan sing kuwat lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ngekspor dhewe. Utamane, kita kudu nggawe seri Pull Box, Security Tether, Display Retractor lan liya-liyane. Kita tetep fokus ing kepala orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa sampeyan duwe layanan berkualitas tinggi sawayah-wayah.


Retraktor Keamanan is used for display and anti-theft in supermarkets and stores, such as Wall-Mart electronic products display and some other daily necessities display. It is also mainly designed for secure displays of live merchandises such as mobile phones, cameras, mp3/mp4, PDA, GPS,jewelers,glasses,toys,crafts,rings and so on .Idea for low value items, or low risk environments. 


Wholesale Retraktor Keamanan is easy to install and assemble, and can be fixed with screws or tape.This reel can work together with any end fitting or mounting base / holder (as shown on our website) from us. It can be installed to the confined space on the back of display cabinet. Fixing can be made by screw or adhesive tape. 


Retraktor Keamanan is durable.Box is made of ABS plastic, with stainless steel cable winding onto the reel inside. There is a stable & invariable retraction force for the cable. 




View as  
 
  • Tarik Pull Box Security Pull Box Retractor uga dikenal minangka kabel baja tahan-pencuri, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, kawat posisi sabuk ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Display Pull Box Security Pull Box Retractor bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • 2Lbs Heavy Duty Retractable Tarik Ditarik uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi posisi ritel, keamanan tuku, sabuk kawat posisi ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, 2Lbs Heavy Duty Retractable Pull Box bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • Retractor Aman uga dikenal minangka kabel baja tahan-pencuri, senar bukti-Pencuri, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi posisi ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik , ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Secure Retractor bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • Mekanisme sing Ditarik uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, senar bukti-Pencuri, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik , ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Mekanisme sing Ditarik bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • Retraktor Kabel Baja Tether Keamanan Ditarik Kanggo Tampilan Ritel Rings uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi akeh kanggo posisi posisi ritel, tuku keamanan, posisi ngawat-ngawati kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha-tandha, lan panganan kanggo produk utawa bagean. Contone, Retractor Cord Cord Tether Steel Ditarik Kanggo Ritel Rings bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • Aman Tarik Kothak Tarik Akrilik Kanggo Ponsel uga dikenal kanthi kabel baja tahan-pencuri, senar-pencuri, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Tarik Kothak Tarik Akrilik Aman Kanggo Ponsel bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

Gampang dijaga {kata kunci} kanthi desain anyar, gaya anyar, lan desain mode bisa disesuaikan khusus saka Bestmetal. Iki minangka salah sawijining pemasok {kata kunci} pabrik lan China {kata kunci} ing China. Desain kita ngetutake desain sing apik, desain apik, desain paling anyar lan desain paling anyar. Kita bisa njamin manawa produk kasebut berkualitas, berkualitas, lan uga kualitas paling apik kanthi beras murah. Produk sing digawe ing China dikarepake dadi salah sawijining merek. Amarga duwe macem-macem gaya kayata gaya, apik, gampang dipasang, maju, awet lan gaya anyar liyane. Grosir Retraktor Keamanan digunakake ing toko ritel lan adol panas, produk paling laris, produk anyar sing bakal didol lan paling anyar. Sampeyan ora kuwatir karo rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake {kata kunci} kanthi sertifikasi CE bisa didol kanthi rega murah. Rega ngisor nuduhake inovasi rega sing murah lan regane murah. Amarga pasokan pabrik wis kasedhiya, mula bisa dikirim kanthi cepet menyang pabrik. Nanging pesanan akeh kasedhiya moq lan conto sing kurang, mula bisa disedhiyakake karo sampel gratis sing digawe ing China. Produk dijamin kanggo kualitas lan jumlah lan duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.