Retractor Kabel

Best Metal Tech minangka manufaktur profesional Bisa uga ana akeh pabrike, nanging ora kabeh pabrike padha. Keahlian profesional ing bidang manufaktur wis diasah sajrone 10+ taun kepungkur.

Bestmetal minangka pabrikan Kabel Retractor China lan pemasok Retractor Cable China. Pabrik khusus kanggo produksi Grosir Pull Box, Tether Keamanan, Retractor Tampilan. Produk kita didol kanthi apik ing AS, Inggris, Jerman, Italia, Polandia, Denmark, Romania, Brasil, Prancis lan pasar Eropa lan Amerika liyane, lan ditampa kanthi apik dening para pelanggan. Kanggo entuk manfaat saka kemampuan OEM / ODM sing kuwat lan layanan sing perhatian, hubungi saiki. Kita kanthi tulus bakal nggawe lan nuduhake sukses karo kabeh klien.


Cable Retractor minangka piranti teleskop listrik, sing biasane digunakake kanggo tampilan lan anti-pencurian ing supermarket lan toko, kayata tampilan produk elektronik Wall-Mart lan sawetara tampilan kebutuhan saben dinane liyane. Dirancang utamane kanggo tampilan aman saka merchandise langsung kayata ponsel, kamera , mp3 / mp4, PDA, GPS, perhiasan, kacamata, dolanan, kerajinan tangan, dering lan sapanunggalane. Idea kanggo barang sing regane murah, utawa lingkungan sing kurang berisiko


Kabel Retractor gampang dipasang lan dipasang, lan bisa didandani nganggo sekrup utawa tape. Kabel ing njero kothak narik kawigaten supaya para pelanggan bisa njupuk conto ing tangan lan nyoba kanthi bebas. Kita bisa nggawe gaya tarik sing beda miturut barang sing beda-beda lan beda-beda bagean pungkasan kanggo pilihan sampeyan.


Kabel Retractor awet. Saben barang bakal dikemas nganggo tas opp, lan banjur dikemas nganggo karton ekspor 5 lapis. Kanthi karton sing cukup kuat, pita sing digunakake kanggo naleni karton, kabeh karton diisi kemasan tanpa ruang kosong kanggo njamin karton teka pelanggan tanpa barang ilang.



View as  
 
  • Bukak Keamanan Perhiasan Bukti Tarik Ritel Tampilan Keamanan Tether Kabel Recoiler uga dikenal minangka kabel baja tahan-pencuri, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi akeh kanggo posisi produk ritel , tuku keamanan, posisi ngawat-ngawati kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha-tandha, lan panganan kanggo produk utawa bagean. Contone, Maling Keamanan Bukti Tarik Kothak Tarik Ritel Tether Keamanan Recoiler Kabel bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • Reto Kabel Anti-Lost Recoiler Kanggo Tampilan Ritel uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, senar-pencuri, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi akeh kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku , posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan plang, lan panganan produk utawa bagean. Contone, Reto Kabel Anti-Lost Recoiler Kanggo Tampilan Ritel bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • Narik maneh Kabel Anti-Maling Kabel Kanggo Tampilan Ritel sing uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, senar-Pencuri, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi akeh kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane. MOQ: 10 PCS Detail Packaging: 1 pcs / opp bag, 500 pcs / karton, ukuran karton: 55 * 35 * 29cm. Wektu Pengiriman: 5 dina kerja kanggo 80000 pcs Syarat Pembayaran: T / T, Western Union, Kemampuan PaypalSupply: 100000 Pcs saben Minggu, Kapasitas produksi bisa nambah supaya cepet

  • Recoiler Kabel Ditarik Anti-Pencurian uga dikenal minangka kabel baja tahan-pencurian, senar pencuri-pencuri, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi posisi ritel, keamanan tuku, sabuk kawat posisi ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Recoiler Kabel Ditarik Anti-Maling bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • Recoiler With Steel Wire uga dikenal minangka kabel baja tahan-pencuri, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan panganan kanggo produk utawa bagean. Contone, Recoiler With Steel Wire bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

  • Recoiler Kabel Kabel Babak Kanthi Lubuk Inner Terminal Ring 3Mm 4Mm 5Mm Kanggo Opsi bisa digarap bareng karo pangkalan / wadhah sing dipasang (kaya sing dituduhake ing situs web) saka kita. Bisa diinstal ing papan sing ana ing sisih mburi kabinet tampilan. Mbenakake bisa digawe kanthi sekrup utawa pita perekat.

 12345...7 
Gampang dijaga {kata kunci} kanthi desain anyar, gaya anyar, lan desain mode bisa disesuaikan khusus saka Bestmetal. Iki minangka salah sawijining pemasok {kata kunci} pabrik lan China {kata kunci} ing China. Desain kita ngetutake desain sing apik, desain apik, desain paling anyar lan desain paling anyar. Kita bisa njamin manawa produk kasebut berkualitas, berkualitas, lan uga kualitas paling apik kanthi beras murah. Produk sing digawe ing China dikarepake dadi salah sawijining merek. Amarga duwe macem-macem gaya kayata gaya, apik, gampang dipasang, maju, awet lan gaya anyar liyane. Grosir Retractor Kabel digunakake ing toko ritel lan adol panas, produk paling laris, produk anyar sing bakal didol lan paling anyar. Sampeyan ora kuwatir karo rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake {kata kunci} kanthi sertifikasi CE bisa didol kanthi rega murah. Rega ngisor nuduhake inovasi rega sing murah lan regane murah. Amarga pasokan pabrik wis kasedhiya, mula bisa dikirim kanthi cepet menyang pabrik. Nanging pesanan akeh kasedhiya moq lan conto sing kurang, mula bisa disedhiyakake karo sampel gratis sing digawe ing China. Produk dijamin kanggo kualitas lan jumlah lan duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.