Retractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plastik Tancep
  • Retractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plastik TancepRetractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plastik Tancep
  • Retractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plastik TancepRetractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plastik Tancep
  • Retractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plastik TancepRetractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plastik Tancep
  • Retractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plastik TancepRetractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plastik Tancep
  • Retractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plastik TancepRetractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plastik Tancep
  • Retractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plastik TancepRetractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plastik Tancep

Retractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plastik Tancep

Retractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plate End End uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, senar Burglar-proof, recoiler, tether keamanan lan pull-box, Retractors Keamanan. Retractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plating End bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng:

Mini Retractors Tampilan Anti-Maling Mini Karo Plate Plate End, kothak anti anti pencurian, kotak anti-shopliftingpull, kothak tarik aman, kothak tarik recoil, kothak tarikan sing bisa ditarik, anti-theftrecoiler, wadhah tampilan aman, wadhah tampilan anti-nyolong kanggo telpon seluler / kamera, Tether / Retractors / Recoiler / cordwinders, retractors lan tampilan toko ritel kanggo toko ritel, gulungan kabel, tampilan ndhuwur meja, Anti-shopliftingRecoiler, recoiler mekanik, Kabel Tampilan Mundur, Retracting SecurityCable, Tether Security Merchandise, Recoiler Keamanan, Box Tarik Keamanan , RecoilingThere Kanggo Ponsel Ponsel, Recoiler Nyegah Mundhut, protector conto, piranti keamanan, kothak tarik keamanan mini persegi, Recoiler karo Self CenteringDevice, kabel retracting anti-shoplifting, kothak tarik recoiler box narik super plus alat keamanan tether ditarik retractable tether keamanan ritel tether


Katrangan:

Retractors Tampilan Anti-Maling MiniRound Kanthi Plate Plating Metal bisa digunakake kanthi pungkasan utawa soyo tambah basis / sing dipasang (kaya sing dituduhake ing situs web) saka kita. Bisa diinstal ing ruangan sing dibatesi ing mburi kabinet sing ditampilake. Mbenakake bisa digawe kanthi sekrup utawa pita perekat.

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi kabel stainless steel sing dipasang ing rol. Ana kekuwatan penarikan sing stabil & ora bisa uwal saka kabel kasebut.

SecurityThere uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, pencahayaan Pencuri, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi umum kanggo titik posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tondo asto, lan produk utawa bagean dipakani. Contone, bisa digunakake ing toko swalayan, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara tampilan produk saben dina liyane.

Tether Keamanan BMI-012 nduweni bentuk alur sing cukup kanggo nggayuh Desain Apik, Plump lan Smooth Box uga nyebabake rasa seneng, uga duwe akeh pilihan dawa lan diameter kabel.

Fitur:
        
1) Retret Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plastik Pungkasan piranti areretractable kanthi stiker sing nyambungake sampel sing kanthi efektif nyegah produk sing bisa dicolong ing pameran, toko swalayan,
2) Kabel ing njero kothak narik kawigaten supaya para pelanggan njupuk conto ing tangan lan nyoba kanthi bebas
3) Ngurangi biaya: biaya ngirit ruangan toko, biaya tenaga penjualan, manajemen biaya, lan aspek liyane
4) Utamane dirancang kanggo tampilan aman saka merchandise langsung kayata ponsel, kamera, mp3 / mp4, PDA, GPS, perhiasan, kacamata, dolanan, kerajinan tangan, dering lan sapanunggalane. Nggawe item sing regane murah, utawa lingkungan sing kurang berisiko.
5) Kita bisa nggawe gaya tarik sing beda-beda miturut macem-macem barang lan bagean sing beda kanggo pilihan sampeyan.


Spesifikasi Tether Keamanan Seri BMI-012:


Nomer Model:

BMI-012

KeyWord:

Retractors Tampilan Anti-Maling Mini Babak Kanthi Plate Plancet Logam

Kemampuan Pasokan:

50000PCS / Minggu (Kapasitas produksi bisa mundhak kanthi cepet)

Bahan:

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi spring sing bisa ditarik dibangun ing njerone lan baja tahan karat ing gulungan kasebut.

Ukuran BoxS:

32 * 11mm

Bobot Kasar:

30 g / pc

Kasedhiya pasukan mundur:

1 / 3LB

Werna Kothak:

Putih Ireng utawa Putih

Werna Kabel:

Kabel tutup ireng / Transparansilon

Panjang Kabel:

90 cm (25cm ~ 100cm kanggo pilihan)

KabelDiameter:

0.9mm (0.45mm utawa 0.6mm uga kanggo pilihan)



Nyetel Retro Anti-Maling Babak Mini

1.Pasang Kothak Tarik ing mburi pameran rak rak panyimpenan kanthi pita perekat 3M;
2. Tarik tali baja sing bisa ditarik ing Pull Box kanggo nyambung karo produk sing ditampilake;
3. Priksa manawa produk kasebut bisa dipasang ing rak pameran utawa papan pameran;
4. Nyetel.

Detail Kemasan:


Packing: 1 pc / ppbag, 500 pcs / ctn, ukuran karton: 50 * 35 * 19cm, bobote karton: 13.50kgs


Saben barang bakal dikemas nganggo tas opp, lan banjur dikemas nganggo karton ekspor 5 lapis. Kanthi karton sing cukup kuat, pita sing digunakake kanggo naleni karton, kabeh karton diisi kemasan tanpa ruang kosong kanggo njamin karton teka pelanggan tanpa barang ilang.

Pungkasan Tether Keamanan iki bisa diganti Konektor Tether Keamanan utawa pangkalan / wadhah sing dipasang saka kita, kayata ngetutake Security Tether kanthi Konektor sing beda.





Lini produksi:



Sertifikasi:



Layanan kita:


Kita bakal tansah KANGGO Kowe.

 

Kanthi pengalaman 10 taun ing Penjualan Anti Pencurian Tarik Kothak Ditarik lan R&D, 16 jam ngenteni pelanggan saben dina sanajan ing akhir minggu, efektif banget ing email supaya bisa menehi solusi tampilan keamanan kanggo saben pelanggan.

 

Kita bisa nindakake OEM, ODM, Pesenan Mendesak, Pesenan Cilik, Pesenan Sampel. Bayaran macem-macem, gampang dioperasikake, aman. T / T, Western Union, Paypal bakal ditampa.
Kita uga bisa nindakake pesanan Jaminan Dagang kanthi online liwat alibaba.com, nyedhiyakake layanan tindak lanjut produksi online, kita duwe akeh Siap Kirim Ditarik Anti Pencurian Tarik Kothak, pelanggan bisa pesen kanthi online, milih cara pengiriman kanthi mandhiri, mbayar online pembayaran, kita bakal Kirim miturut syarat pesenan sajrone wektu pangiriman sing ditemtokake.
 
Perusahaan kita minangka perusahaan kanthi ide inovatif, riset lan kekuwatan pangembangan sing kuwat, bisa ngatur Mini Retractors Tampilan Anti-Maling Mini Kanthi Plate Plating End kanggo pelanggan, sistem jaminan kualitas sing bisa dipercaya, layanan purna jual sing sampurna, sistem manajemen tangkas, bisa nyedhiyakake luwih dhisik -kelas layanan.





Pengiriman lan Pembayaran:








Panas Tags: Mini Retractors Tampilan Anti-Maling Mini Kanthi Piring Plik Lengket, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Jual Hot, Kualitas Tinggi, Pengiriman Cepet, Grosir Pabrik, Pabrik Langsung, Low Moq, Pasokan Pabrik, Sampel Kasedhiya, Kualitas Apik, Jual Paling Dhuwur, Toko Eceran, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Regane, Dhaptar Harga, Harga, Harga Bawah, Regane murah, Inovatif Rega Wajar, Pabrik Regane, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang Dijaga, Penjualan Paling Anyar, Garansi Setahun, Klasik, Apik, Anyar Anyar, Kualitas Paling Apik, Desain Terbaru, Desain Menarik, Gaya Anyar, Desain Apik, Desain Mini, Desain Anyar, Maneka Gaya, Khusus Disesuaikan, Desain Mode, Desain Paling Anyar, Instalasi Gampang