Produk

View as  
 
  • BMI-001 Drip Shape Anti-Theft Pull Box With Ring Ring uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, senar Burglar-proof, recoiler, tether keamanan lan pull-box, Retractors Security, bisa digunakake kanthi akeh kanggo produk ritel posisi, tuku keamanan, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane.

  • Kothak Tarik BMI-003 uga dikenal minangka kabel baja bukti-Pencurian, senar bukti-Pencuri, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Pull Box bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara tampilan produk saben dina liyane.

  • Kothak Tarik Anti-Maling Bisa Ditarik BMI-004 Kawat Baja uga dikenal kanthi jeneng kabel baja bukti-Pencurian, senar tali-pencuri, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi akeh kanggo posisi produk ritel , tuku keamanan, posisi ngawat-ngawati kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha-tandha, lan panganan kanggo produk utawa bagean. Contone, bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane.

  • Kothak Tarik sing Ditarik BMI-005 uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi posisi ritel, keamanan tuku, kawat posisi sabuk ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane.

  • Tether Keamanan Merchandise BMI-006 uga dikenal minangka kabel baja bukti-Pencurian, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi posisi ritel, keamanan tuku, sabuk kawat posisi ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane.

  • Tether Ditarik BMI-008 uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, senar bukti-Pencurian, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan panganan kanggo produk utawa bagean. Contone, Tether sing Ditarik bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.