Kothak Tarik Anti Nyolong Teardrop
  • Kothak Tarik Anti Nyolong TeardropKothak Tarik Anti Nyolong Teardrop
  • Kothak Tarik Anti Nyolong TeardropKothak Tarik Anti Nyolong Teardrop
  • Kothak Tarik Anti Nyolong TeardropKothak Tarik Anti Nyolong Teardrop
  • Kothak Tarik Anti Nyolong TeardropKothak Tarik Anti Nyolong Teardrop
  • Kothak Tarik Anti Nyolong TeardropKothak Tarik Anti Nyolong Teardrop
  • Kothak Tarik Anti Nyolong TeardropKothak Tarik Anti Nyolong Teardrop

Kothak Tarik Anti Nyolong Teardrop

Kothak Tarik Anti-Pencurian Teardrop uga dikenal minangka kabel baja tahan-pencuri, senar bukti-pencuri, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, sabuk kawat posisi ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng:

Kothak Tarik Anti-Pencurian Teardrop, kothak tarik anti-nyolong, kothak tarik anti-toko, kothak tarik aman, kothak tarik recoil, kothak tarik sing ditarik, recoiler anti-pencurian, wadhah tampilan sing aman, nduwe tampilan anti-pencurian ponsel / kamera, Tether / Retractors / Recoiler / cordwinders, retractors andtethers kanggo tampilan toko eceran, gulungan kabel, top table, Recoiler Anti-shoplifting, recoiler mekanik, DisplayCable Retracting, Kabel Keamanan Retak, Tether Security Merchandise, SecurityRecoiler, Box Pull Security, Recoiling Tether Kanggo Ponsel, Rugi PreventRecoiler, protector sampel, piranti keamanan ritel, kothak tarik keamanan mini persegi, Recoiler karo Piranti Self-Centering, kabel retracting anti-toko, kothak tarik recoiler super pull box plus retractable security security device pull box retractor ritel security tether


Katrangan:

Kothak Tarik TeardropAnti-Theft bisa kerja bareng karo pangkalan / wadhah sing dipasang (kaya sing dituduhake ing situs web) saka kita. Bisa diinstal ing ruang terbatas ing sisih mburi kabinet tampilan. Ndandani bisa digawe kanthi sekrup utawa adesif.

Bahan utama kothak kasebut yaiku plastik ABS. Ana tatu kabel stainless steel ing rol, saengga ana gaya retraksi sing stabil lan tetep.


SecurityThere, uga dikenal minangka kabel baja bukti-Pencurian, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, tuku keamanan, memanfaatake kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan , signageupport, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, bisa digunakake ing toko swalayan, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara tampilan produk saben dina liyane.

BMI-001 Security Tether duwe bentuk kurva kothak kanggo nggayuh NiceDesign, Plump lan Smooth Box uga nyebabake rasa seneng visual, uga akeh pilihan ing dawa lan diameter kabel.

Fitur:
        
1) Kothak Tarik Anti-Maling Teardrop minangka piranti sing bisa ditarik karo stiker sing nyambungake conto sing efektif nyegah produk supaya ora dicolong pamer, supermarket lan toko,
2) Kabel ing njero kothak narik kawigaten supaya para pelanggan njupuk conto ing tangan lan nyoba kanthi bebas
3)Bisa ngirit biaya ruang bengkel, biaya tenaga sales, manajemen biaya lan aspek liyane.
4)Desainer iki biasane digunakake kanggo nampilake barang wektu nyata kanthi aman, kayata ponsel, kamera, mp3 / mp4, PDA, GPS, perhiasan, kacamata, dolanan, kerajinan, cincin, lsp. Cocog kanggo barang sing regane murah utawa murah lingkungan -iskrisk
5) Kita bisa nggawe gaya tarik sing beda-beda miturut macem-macem barang lan bagean sing beda kanggo pilihan sampeyan.



Spesifikasi Tether Keamanan Seri BMI-001:


Nomer Model:

BMI-001

Kata Kunci:

Kothak Tarik Anti Nyolong Teardrop

Kemampuan Pasokan:

50000PCS / Minggu (Kapasitas produksi bisa mundhak kanthi cepet)

Bahan:

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi spring sing bisa ditarik dibangun ing njerone lan baja tahan karat ing gulungan kasebut.

Ukuran BoxS:

51 * 33 * 16mm

Bobot Kasar:

30 g / pc

Kasedhiya pasukan mundur:

1 / 3LB

Werna Kothak:

Putih Ireng utawa Putih

Werna Kabel:

Kabel tutup ireng / Transparansilon

Panjang Kabel:

90 cm (25cm ~ 100cm kanggo pilihan)

KabelDiameter:

0.9mm (0.45mm utawa 0.6mm uga kanggo pilihan)


Kothak Tarik Anti Nyolong TeardropKothak Tarik Anti Nyolong TeardropKothak Tarik Anti Nyolong Teardrop

Setting of Kothak Tarik Anti Nyolong Teardrop:        

1.Pasang Kothak Tarik ing mburi pameran rak rak panyimpenan kanthi pita perekat 3M;
2. Tarik tali baja sing bisa ditarik ing Pull Box kanggo nyambung karo produk sing ditampilake;
3. Priksa manawa produk kasebut bisa dipasang ing rak pameran utawa papan pameran;
4.Priksa manawa panempatan kasebut apik.


Detail Kemasan:


Packing: 1 pc / ppbag, 500 pcs / ctn, ukuran karton: 50 * 35 * 19cm, bobote karton: 13.50kgs


Kothak Tarik Anti Nyolong Teardrop


Saben barang bakal dikemas ing tas opp banjur dikemas ing karton ekspor 5 lapisan. Kita bakal nggunakake karton sing cukup kuat lan dasi karton kanthi tape kanggo mesthekake yen kabeh karton sing diisi karo kemasan ora ana papan kosong kanggo njamin supaya pelanggan ora bakal kelangan barang nalika nampa barang kasebut.


Pungkasan Tether Keamanan iki bisa diganti Konektor Tether Keamanan utawa pangkalan / wadhah sing dipasang saka kita, kayata ngetutake Security Tether kanthi Konektor sing beda.





Kothak Tarik Anti Nyolong Teardrop


Lini produksi:


Kothak Tarik Anti Nyolong Teardrop


Sertifikasi:


Kothak Tarik Anti Nyolong Teardrop


Layanan kita:


Kita bakal tansah KANGGO Kowe.

 

Kanthi pengalaman 10 taun ing Penjualan Anti Pencurian Tarik Kothak Ditarik lan R&D, 16 jam ngenteni pelanggan saben dina sanajan ing akhir minggu, efektif banget ing email supaya bisa menehi solusi tampilan keamanan kanggo saben pelanggan.

 

Kita bisa nindakake OEM, ODM, Pesenan Mendesak, Pesenan Cilik, Pesenan Sampel. Bayaran macem-macem, gampang dioperasikake, aman. T / T, Western Union, Paypal bakal ditampa.
Kita uga bisa nindakake pesanan Jaminan Dagang kanthi online liwat alibaba.com, nyedhiyakake layanan tindak lanjut produksi online, kita duwe akeh Siap Kirim Ditarik Anti Pencurian Tarik Kothak, pelanggan bisa pesen kanthi online, milih cara pengiriman kanthi mandhiri, mbayar online pembayaran, kita bakal Kirim miturut syarat pesenan sajrone wektu pangiriman sing ditemtokake.
 
Our company is the enterprise with innovative idea, strong research and development strength, can customize Kothak Tarik Anti Nyolong Teardrop for customers, Reliable quality assurance system, perfect after-sale service, agile management system, can provide first-class service.




Kothak Tarik Anti Nyolong Teardrop


Pengiriman lan Pembayaran:


Kothak Tarik Anti Nyolong Teardrop







Panas Tags: Kothak Tarik Anti-Maling Teardrop, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Jual Panas, Kualitas Tinggi, Pengiriman Cepet, Grosir Pabrik, Pabrik Langsung, Moq Kurang, Pasokan Pabrik, Sampel Kasedhiya, Kualitas Apik, Jual Top, Toko Eceran, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Quotation, rega ngisor, regane murah, Inovatif Rega wajar, Harga Pabrik, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang Dijaga, Penjualan Paling Anyar, Garansi Setahun, Klasa, Apik, Anyar, Kualitas Paling Anyar, Desain Paling Anyar, Desain Menarik, Gaya Anyar, Desain Apik, Desain Mini, Desain Anyar, Maneka Gaya, Desain Khusus, Desain Mode, Desain Paling Anyar, Instalasi Gampang