Recoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel
  • Recoiling Tether Kanggo Tampilan PonselRecoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel
  • Recoiling Tether Kanggo Tampilan PonselRecoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel
  • Recoiling Tether Kanggo Tampilan PonselRecoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel
  • Recoiling Tether Kanggo Tampilan PonselRecoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel
  • Recoiling Tether Kanggo Tampilan PonselRecoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel
  • Recoiling Tether Kanggo Tampilan PonselRecoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel

Recoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel

MAGNET HOLDER Recoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel Ponsel uga dikenal minangka kabel baja bukti-Pencurian, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi akeh kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Recoiling Tether For Mobile Phone Display bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng:

Recoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel, kothak tarik anti-toko, kothak tarik aman, kothak tarik recoil, kothak tarik sing bisa ditarik, recoiler anti-pencurian, pemegang tampilan aman, wadhah tampilan anti-nyolong kanggo telpon seluler / kamera, Tether / Retractors / Recoiler / cordwinders, retractors lan tether kanggo tampilan toko ritel, gulungan kabel, tampilan ndhuwur meja, Anti-shopliftingRecoiler, recoiler mekanik, Kabel Keamanan Retracting, Security MerchandiseThere, Recoiler Keamanan, Box Pull Security, Recoiling Tether Kanggo Ponsel, LossPrevention Recoiler, protector conto, piranti keamanan ritel , kothak tarik kothak squaresecurity mini, Recoiler karo Piranti Self-Centering, kabel anti-shopliftingretracting, kotak tarik recoiler super pull box plus alat keamanan tether sing bisa ditarik retractable tether keamanan ritel


Katrangan:

RecoilingTether Kanggo Tampilan Ponsel bisa digarap kanthi basis / wadhah ormounting pungkasan (kaya sing dituduhake ing situs web) saka kita. Bisa diinstal menyang ruangan sing dibatesi ing mburi kabinet tampilan. Mbenakake bisa digawe nganggo skrup utawa tape adesif.

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi kabel stainless steel sing dipasang ing rol. Ana kekuwatan penarikan sing stabil & ora bisa uwal saka kabel kasebut.

Recoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel sampeyan uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, penyaring-pencuri, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi akeh kanggo posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing elektronik peralatan, ngimbangi peralatan, dhukungan tondo asto, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, bisa digunakake ing toko swalayan, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara tampilan produk saben dina liyane.

MAGNET HOLDER Security Tether nduwe bentuk kothak sing akurve ing Desain apik, Plump lan Smooth Box uga nyebabake rasa seneng, uga duwe akeh pilihan dawa lan diameter kabel.


Fitur:
        
1) Recoiling Tether Kanggo Nelpon Ponsel minangka piranti sing bisa ditarik nganggo conto stickerconnect sing efektif nyegah produk supaya ora dicolong ing pameran, supermarket lan toko,
2) Kabel ing njero kothak narik kawigaten supaya para pelanggan njupuk conto ing tangan lan nyoba kanthi bebas
3) Ngurangi biaya: biaya ngirit ruangan toko, biaya tenaga penjualan, manajemen biaya, lan aspek liyane
4) Utamane dirancang kanggo tampilan aman saka merchandise langsung kayata ponsel, kamera, mp3 / mp4, PDA, GPS, perhiasan, kacamata, dolanan, kerajinan tangan, dering lan sapanunggalane. Nggawe item sing regane murah, utawa lingkungan sing kurang berisiko.
5) Kita bisa nggawe gaya tarik sing beda-beda miturut macem-macem barang lan bagean sing beda kanggo pilihan sampeyan.



Panyekel MAGNETSpesifikasi Tether Keamanan Seri:



Nomer Model:


Panyekel MAGNET


Kata Kunci:

Recoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel

Kemampuan Pasokan:

50000 PCS / Minggu (Kapasitas produksi bisa nambah supaya cepet)

Bahan:

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi retractables spring dibangun ing njero lan kabel stainless steel sing dipasang ing rol.

Ukuran kothak:

44 * 44 * 16MM

Bobot Bruto:

30 g / pc

Kekuwatan mundur sing kasedhiya:

1 / 3LB

Werna Kothak:

Ireng utawa Putih

Warna Kabel:

Kabel tutup nilon ireng / Transparan

Panjang kabel:

90 cm (25cm ~ 100cm kanggo pilihan)

Diameter Kabel:

0,9 mm (0.45mm utawa 0.6mm uga kanggo pilihan)



Nyetel Recoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel:

1.Pasang Kothak Tarik ing mburi pameran rak rak panyimpenan kanthi pita perekat 3M;
2. Tarik tali baja sing bisa ditarik ing Pull Box kanggo nyambung karo produk sing ditampilake;
3. Priksa manawa produk kasebut bisa dipasang ing rak pameran utawa papan pameran;
4. Nyetel.

Detail Kemasan:


Packing: 1 pc / ppbag, 500 pcs / ctn, ukuran karton: 50 * 35 * 19cm, bobote karton: 13.50kgs


Recoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel bakal dikemas nganggo tas opp, lan banjur dikemas nganggo karton ekspor 5 lapis. Kanthi karton sing cukup kuat, pita sing digunakake kanggo naleni karton, kabeh karton diisi kemasan tanpa ruang kosong kanggo njamin karton teka pelanggan tanpa barang ilang.

Pungkasan Tether Keamanan iki bisa diganti Konektor Tether Keamanan liyane utawa pangkalan / wadhah sing dipasang saka kita, kayata ngetutake Security Tether kanthi Connect sing beda





Baris produksi Recoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel:



Sertifikasi:



Layanan kita:


Kita bakal tansah KANGGO Kowe.

 

Kanthi pengalaman 10 taun ing Recoiling Tether Kanggo penjualan Tampilan Ponsel lan P&P, 16 jam kanthi online ngenteni pelanggan saben dina sanajan ing akhir minggu, efektif banget ing email kanggo nggawe solusi tampilan keamanan kanggo kabeh pelanggan.

 

Kita bisa nindakake OEM, ODM, Pesenan Mendesak, Pesenan Cilik, Pesenan Sampel. Bayaran macem-macem, gampang dioperasikake, aman. T / T, Western Union, Paypal bakal ditampa.
Kita uga bisa nindakake pesanan Jaminan Dagang kanthi online liwat alibaba.com, nyedhiyakake layanan tindak lanjut produksi online, kita duwe akeh Siap Kirim Ditarik Anti Pencurian Tarik Kothak, pelanggan bisa pesen kanthi online, milih cara pengiriman kanthi mandhiri, mbayar online pembayaran, kita bakal Kirim miturut syarat pesenan sajrone wektu pangiriman sing ditemtokake.
 
Perusahaan kami minangka perusahaan sing duwe ide inovatif, riset lan kekuwatan pangembangan sing kuwat, bisa ngatur Recoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel kanggo pelanggan, sistem jaminan kualitas sing dipercaya, layanan purna jual sing sampurna, sistem manajemen tangkas, bisa nyedhiyakake layanan kelas kapisan.





Pengiriman lan Pembayaran Recoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel:








Panas Tags: Recoiling Tether Kanggo Tampilan Ponsel, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Jual Panas, Kualitas Tinggi, Pengiriman Cepet, Grosir Pabrik, Pabrik Langsung, Moq Kurang, Pasokan Pabrik, Sampel Kasedhiya, Kualitas Apik, Jual Top, Toko Eceran, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Quotation, rega ngisor, regane murah, Inovatif Rega wajar, Harga Pabrik, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang Dijaga, Penjualan Paling Anyar, Garansi Setahun, Klasa, Apik, Anyar, Kualitas Paling Anyar, Desain Paling Anyar, Desain Menarik, Gaya Anyar, Desain Apik, Desain Mini, Desain Anyar, Maneka Gaya, Desain Khusus, Desain Mode, Desain Paling Anyar, Instalasi Gampang