Piranti Anti-Maling Kanggo Ponsel
  • Piranti Anti-Maling Kanggo PonselPiranti Anti-Maling Kanggo Ponsel
  • Piranti Anti-Maling Kanggo PonselPiranti Anti-Maling Kanggo Ponsel
  • Piranti Anti-Maling Kanggo PonselPiranti Anti-Maling Kanggo Ponsel
  • Piranti Anti-Maling Kanggo PonselPiranti Anti-Maling Kanggo Ponsel
  • Piranti Anti-Maling Kanggo PonselPiranti Anti-Maling Kanggo Ponsel
  • Piranti Anti-Maling Kanggo PonselPiranti Anti-Maling Kanggo Ponsel

Piranti Anti-Maling Kanggo Ponsel

Piranti Anti-Maling Kanggo Ponsel uga dikenal minangka kabel baja bukti-Pencurian, senar bukti-Pencuri, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, tuku keamanan, kawat posisi sabuk ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Piranti Anti Maling Kanggo Ponsel bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng:

Piranti Anti-Maling Kanggo Ponsel, kothak tarik anti-toko, kothak tarik aman, kothak tarik recoil, kothak tarik sing bisa ditarik, recoiler anti-pencurian, pemegang tampilan aman, wadhah tampilan anti-nyolong kanggo telpon seluler / kamera, Tether / Retractors / Recoiler / cordwinders , retractors lan tether kanggo tampilan toko ritel, gulungan kabel, tampilan ndhuwur meja, Anti-shopliftingRecoiler, recoiler mekanik, Kabel Keamanan Retracting, Security MerchandiseThere, Recoiler Keamanan, Box Pull Security, Recoiling Tether Kanggo MobilePhone, Recoiler Pencegahan Kerugian, protektor sampel, keamanan ritel piranti, kothak narik keamanan minisquare, Recoiler karo Piranti Self-Centering, kabel anti-shopliftingretracting, kothak tarik recoiler super pull box plus retractable security security pull-retractable retractor retail security tether


Katrangan:

Anti-TheftDevice Kanggo Ponsel bisa kerja bareng karo basis / wadhah sing dipasang (kaya sing dituduhake ing situs web) saka kita. Bisa diinstal ing ruang terbatas ing sisih mburi kabinet tampilan. Ndandani bisa digawe kanthi sekrup utawa adesif.

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi kabel stainless steel sing dipasang ing rol. Ana kekuwatan penarikan sing stabil & ora bisa uwal saka kabel kasebut.

SecurityThere uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, pencahayaan Pencuri, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi umum kanggo titik posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tondo asto, lan produk utawa bagean dipakani. Contone, bisa digunakake ing toko swalayan, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara tampilan produk saben dina liyane.

BMI-008Security Tether nduweni bentuk persegi akurasi kanggo nggayuh Desain Bagus, Plump lan Smooth Box uga nyebabake rasa seneng lan uga ana akeh pilihan dawa lan diameter kabel.

Fitur:
        
1) Piranti Anti Pencurian Kanggo Ponsel Ponsel minangka piranti sing bisa ditarik karo conto sing bisa nyambungake sing ora bisa ditampilake ing pameran, supermarket lan toko,
2) Kabel ing njero kothak narik kawigaten supaya para pelanggan njupuk conto ing tangan lan nyoba kanthi bebas
3) Ngurangi biaya: biaya ngirit ruangan toko, biaya tenaga penjualan, manajemen biaya, lan aspek liyane
4) Utamane dirancang kanggo tampilan aman saka merchandise langsung kayata ponsel, kamera, mp3 / mp4, PDA, GPS, perhiasan, kacamata, dolanan, kerajinan tangan, dering lan sapanunggalane. Nggawe item sing regane murah, utawa lingkungan sing kurang berisiko.
5) Kita bisa nggawe gaya tarik sing beda-beda miturut macem-macem barang lan bagean sing beda kanggo pilihan sampeyan.


Spesifikasi Tether Keamanan Seri BMI-008:


Nomer Model:

BMI-008

Kata Kunci:

Piranti Anti-Maling Kanggo Ponsel

Kemampuan Pasokan:

50000 PCS / Minggu (Kapasitas produksi bisa nambah supaya cepet)

Bahan:

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi retractables spring dibangun ing njero lan kabel stainless steel sing dipasang ing rol.

Ukuran kothak:

44 * 44 * 16mm

Bobot Bruto:

30 g / pc

Kekuwatan mundur sing kasedhiya:

1 / 3LB

Werna Kothak:

Ireng utawa Putih

Warna Kabel:

Kabel tutup nilon ireng / Transparan

Panjang kabel:

90 cm (25cm ~ 100cm kanggo pilihan)

Diameter Kabel:

0,9 mm (0.45mm utawa 0.6mm uga kanggo pilihan)



Nyetel Piranti Anti Maling Kanggo Ponsel:

1.Pasang Kothak Tarik ing mburi pameran rak rak panyimpenan kanthi pita perekat 3M;
2. Tarik tali baja sing bisa ditarik ing Pull Box kanggo nyambung karo produk sing ditampilake;
3. Priksa manawa produk kasebut bisa dipasang ing rak pameran utawa papan pameran;
4. Nyetel.

Detail Kemasan:


Packing: 1 pc / ppbag, 500 pcs / ctn, ukuran karton: 50 * 35 * 19cm, bobote karton: 13.50kgs


Saben barang bakal dikemas nganggo tas opp, lan banjur dikemas nganggo karton ekspor 5 lapis. Kanthi karton sing cukup kuat, pita sing digunakake kanggo naleni karton, kabeh karton diisi kemasan tanpa ruang kosong kanggo njamin karton teka pelanggan tanpa barang ilang.

Pungkasan Tether Keamanan iki bisa diganti Konektor Tether Keamanan utawa pangkalan / wadhah sing dipasang saka kita, kayata ngetutake Security Tether kanthi Konektor sing beda.





Lini produksi:



Sertifikasi:



Layanan kita:


Kita bakal tansah KANGGO Kowe.

 

Kanthi pengalaman 10 taun ing Penjualan Anti Pencurian Tarik Kothak Ditarik lan R&D, 16 jam ngenteni pelanggan saben dina sanajan ing akhir minggu, efektif banget ing email supaya bisa menehi solusi tampilan keamanan kanggo saben pelanggan.

 

Kita bisa nindakake OEM, ODM, Pesenan Mendesak, Pesenan Cilik, Pesenan Sampel. Bayaran macem-macem, gampang dioperasikake, aman. T / T, Western Union, Paypal bakal ditampa.
Kita uga bisa nindakake pesanan Jaminan Dagang kanthi online liwat alibaba.com, nyedhiyakake layanan tindak lanjut produksi online, kita duwe akeh Siap Kirim Ditarik Anti Pencurian Tarik Kothak, pelanggan bisa pesen kanthi online, milih cara pengiriman kanthi mandhiri, mbayar online pembayaran, kita bakal Kirim miturut syarat pesenan sajrone wektu pangiriman sing ditemtokake.
 
Perusahaan kami minangka perusahaan sing duwe ide inovatif, riset lan kekuwatan pangembangan sing kuat, bisa ngatur Piranti Anti-Maling Kanggo Ponsel kanggo Sistem Pelanggan, Sistem jaminan kualitas sing bisa dipercaya, layanan purna jual sing sampurna, sistem manajemen tangkas, bisa nyedhiyakake layanan kelas kapisan.





Pengiriman lan Pembayaran:








Panas Tags: Piranti Anti Maling Kanggo Ponsel, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Jual Panas, Kualitas Tinggi, Pengiriman Cepet, Grosir Pabrik, Pabrik Langsung, Moq Kurang, Pasokan Pabrik , Sampel Kasedhiya, Kualitas Apik, Jual Top, Toko Eceran, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, rega ngisor, regane murah, Inovatif Rega wajar, Harga Pabrik, CE, Mode , Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Bisa Digawe, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klasa, Apik, Anyar, Kualitas Paling Anyar, Desain Terbaru, Desain Menarik, Gaya Anyar, Desain Apik, Desain Mini, Desain Anyar, Maneka Gaya , Desain Khusus, Desain Mode, Desain Paling Anyar, Instalasi Gampang