Tampilan Anti-Maling Ponsel Ponsel Kanthi Recoiler Pull Box
  • Tampilan Anti-Maling Ponsel Ponsel Kanthi Recoiler Pull BoxTampilan Anti-Maling Ponsel Ponsel Kanthi Recoiler Pull Box
  • Tampilan Anti-Maling Ponsel Ponsel Kanthi Recoiler Pull BoxTampilan Anti-Maling Ponsel Ponsel Kanthi Recoiler Pull Box
  • Tampilan Anti-Maling Ponsel Ponsel Kanthi Recoiler Pull BoxTampilan Anti-Maling Ponsel Ponsel Kanthi Recoiler Pull Box
  • Tampilan Anti-Maling Ponsel Ponsel Kanthi Recoiler Pull BoxTampilan Anti-Maling Ponsel Ponsel Kanthi Recoiler Pull Box

Tampilan Anti-Maling Ponsel Ponsel Kanthi Recoiler Pull Box

Ponsel Tampilan Anti-Pencurian Ponsel Karo Pull Box Recoiler uga dikenal minangka kabel baja tahan-pencuri, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi wiyar kanggo posisi produk ritel, tuku keamanan, posisi ngawat-ngawati kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan signage, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Tampilan Anti-Maling Ponsel Ponsel Kanthi Pull Box Recoiler bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng:

Ponsel Tampilan Anti-Pencurian Ponsel Kanthi Recoiler Pull Box, kothak anti-shopliftingpull, kothak tarik aman, kothak tarik recoil, kothak tarik sing bisa ditarik, anti-theftrecoiler, wadhah tampilan aman, wadhah tampilan anti-nyolong kanggo telpon / kamera, Tether / Retractors / Recoiler / cordwinders, retractors lan tethers kanggo tampilan toko eceran, gulungan kabel, tampilan ndhuwur meja, Anti-shopliftingRecoiler, recoiler mekanik, Kabel Keamanan Retracting, Security MerchandiseThere, Recoiler Keamanan, Box Pull Security, Recoiling Tether Kanggo MobilePhone, Recoiler Pencegahan Kerugian, conto pelindung, piranti keamanan ritel, kothak narik keamanan minisquare, Recoiler karo Piranti Self-Centering, kabel anti-shopliftingretracting, kothak tarik recoiler box super narik plus alat keamanan tether sing bisa ditarik retractable tether keamanan ritel tether


Katrangan:

Ponsel Tampilan Anti-Pencurian MobilePhone Kanthi Recoiler Pull Box bisa digunakake kanthi ora bisa dipasang utawa dipasang / dipasang (kaya sing dituduhake ing situs web) saka kita. Bisa diinstal ing papan sing mbatesi ing sisih mburi kabinet tampilan. Fixingcan bisa digawe nganggo sekrup utawa tape adesif.

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi kabel stainless steel sing dipasang ing rol. Ana kekuwatan penarikan sing stabil & ora bisa uwal saka kabel kasebut.

SecurityThere uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, pencahayaan Pencuri, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi umum kanggo titik posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tondo asto, lan produk utawa bagean dipakani. Contone, bisa digunakake ing toko swalayan, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara tampilan produk saben dina liyane.

MAGNET HOLDER Security Tether nduwe bentuk kothak sing akurve ing Desain apik, Plump lan Smooth Box uga nyebabake rasa seneng, uga duwe akeh pilihan dawa lan diameter kabel.


Fitur:
        
1) Tampilan Anti-Maling Ponsel Ponsel Kanthi Recoiler Pull Box ditarik maneh kanthi stiker sing nyambungake conto sing efektif nyegah produk pamer supaya dicolong ing pameran, supermarket lan toko,
2) Kabel ing njero kothak narik kawigaten supaya para pelanggan njupuk conto ing tangan lan nyoba kanthi bebas
3) Ngurangi biaya: biaya ngirit ruangan toko, biaya tenaga penjualan, manajemen biaya, lan aspek liyane
4) Utamane dirancang kanggo tampilan aman saka merchandise langsung kayata ponsel, kamera, mp3 / mp4, PDA, GPS, perhiasan, kacamata, dolanan, kerajinan tangan, dering lan sapanunggalane. Nggawe item sing regane murah, utawa lingkungan sing kurang berisiko.
5) Kita bisa nggawe gaya tarik sing beda-beda miturut macem-macem barang lan bagean sing beda kanggo pilihan sampeyan.



Panyekel MAGNETSpesifikasi Tether Keamanan Seri:


 

Nomer Model:


Panyekel MAGNET


Kata Kunci:

Tampilan Anti-Maling Ponsel Ponsel Kanthi Recoiler Kothak Tarik

Kemampuan Pasokan:

50000 PCS / Minggu (Kapasitas produksi bisa nambah supaya cepet)

Bahan:

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi retractables spring dibangun ing njero lan kabel stainless steel sing dipasang ing rol.

Ukuran kothak:

44 * 44 * 16mm

Bobot Bruto:

30 g / pc

Kekuwatan mundur sing kasedhiya:

1 / 3LB

Werna Kothak:

Ireng utawa Putih

Warna Kabel:

Kabel tutup nilon ireng / Transparan

Panjang kabel:

90 cm (25cm ~ 100cm kanggo pilihan)

Diameter Kabel:

0,9 mm (0.45mm utawa 0.6mm uga kanggo pilihan)

 


Nyetel Tampilan Anti-Pencurian MobilePhone Kanthi Recoiler Pull Box:

1. Ndandani Pull Box ing sisih mburi rak panyimpenan utawa papan pameran kanthi pita perekat 3M;
2. Tarik tali baja sing bisa ditarik ing Kothak Tarik kanggo nyambung karo produk sing ditampilake;
3. Priksa manawa produk kasebut bisa dipasang ing rak pameran utawa papan pameran;
4. Nyetel.

Detail Kemasan:


Packing: 1 pc / ppbag, 500 pcs / ctn, ukuran karton: 50 * 35 * 19cm, bobote karton: 13.50kgs


Saben barang bakal dikemas nganggo tas opp, lan banjur dikemas nganggo karton ekspor 5 lapis. Kanthi karton sing cukup kuat, pita sing digunakake kanggo naleni karton, kabeh karton diisi kemasan tanpa ruang kosong kanggo njamin karton teka pelanggan tanpa barang ilang.

Pungkasan Tether Keamanan iki bisa diganti Konektor Tether Keamanan utawa pangkalan / wadhah sing dipasang saka kita, kayata ngetutake Security Tether kanthi Konektor sing beda.





Lini produksi:



Sertifikasi:



Layanan kita:


Kita bakal tansah KANGGO Kowe.

 

Kanthi pengalaman 10 taun ing Penjualan Anti Pencurian Tarik Kothak Ditarik lan R&D, 16 jam ngenteni pelanggan saben dina sanajan ing akhir minggu, efektif banget ing email supaya bisa menehi solusi tampilan keamanan kanggo saben pelanggan.

 

Kita bisa nindakake OEM, ODM, Pesenan Mendesak, Pesenan Cilik, Pesenan Sampel. Bayaran macem-macem, gampang dioperasikake, aman. T / T, Western Union, Paypal bakal ditampa.
Kita uga bisa nindakake pesanan Jaminan Dagang kanthi online liwat alibaba.com, nyedhiyakake layanan tindak lanjut produksi online, kita duwe akeh Siap Kirim Ditarik Anti Pencurian Tarik Kothak, pelanggan bisa pesen kanthi online, milih cara pengiriman kanthi mandhiri, mbayar online pembayaran, kita bakal Kirim miturut syarat pesenan sajrone wektu pangiriman sing ditemtokake.
 
Perusahaan kami minangka perusahaan sing duwe ide inovatif, riset lan kekuwatan pangembangan sing kuat, bisa ngatur Stand Display Anti-Maling Ponsel Kanthi Recoiler Pull Box kanggo pelanggan, sistem jaminan kualitas sing bisa dipercaya, layanan purna jual sing sampurna, sistem manajemen tangkas, bisa nyedhiyakake luwih dhisik layanan kelas.





Pengiriman lan Pembayaran:








Panas Tags: Tampilan Anti-Maling Ponsel Ponsel Kanthi Recoiler Pull Box, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Jual Panas, Kualitas Tinggi, Pengiriman Cepet, Grosir Pabrik, Pabrik Langsung, Low Moq, Pasokan Pabrik, Sampel Kasedhiya, Kualitas Apik, Jual Top, Toko Eceran, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Harga, Harga Bawah, Regane murah, Inovatif Rega Wajar, Harga Pabrik , CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang Dijaga, Penjualan Paling Anyar, Garansi Setahun, Klasa, Apik, Anyar, Kualitas Paling Apik, Desain Paling Anyar, Desain Apik, Gaya Anyar, Desain Apik, Desain Mini, Anyar Desain, Maneka Gaya, Khusus Disesuaikan, Desain Mode, Desain Paling Anyar, Instalasi Gampang