Tether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous Square
  • Tether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous SquareTether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous Square
  • Tether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous SquareTether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous Square
  • Tether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous SquareTether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous Square
  • Tether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous SquareTether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous Square
  • Tether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous SquareTether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous Square
  • Tether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous SquareTether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous Square

Tether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous Square

Tether Keamanan Coiled-Cable Cable Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous Square uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, senar-Burglar, recoiler, tether keamanan lan kotak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi akeh kanggo produk ritel posisi, tuku keamanan, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tandha, lan produk utawa bagean sing dipakani. Contone, Tether Keamanan Coileded Cable-Shaped Cable With Plut Glutinous Square bisa digunakake ing supermarket, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara produk saben dina liyane sing ditampilake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng:

Tether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous Square, kothak anti-stealpull, kothak tarik anti-toko, kothak tarik aman, kothak tarik recoil, kothak retractablepull, recoiler anti-steal, wadhah tampilan aman, formobile tampilan anti-steal telpon / kamera, Tether / Retractors / Recoiler / cordwinders, retractors andtether kanggo tampilan toko eceran, gulungan kabel, top table, Recoiler Anti-toko, recoiler mekanik, DisplayCable Retract, Kabel Keamanan sing ditarik, Tether Security Merchandise, SecurityRecoiler, Box Pull Security, Recoiling Tether Kanggo Ponsel Ponsel, Pencegahan MundhutRecoiler, protector conto, piranti keamanan ritel, kothak tarik keamanan mini persegi, Recoiler karo Piranti Self-Centering, kabel retracting anti-toko, kothak tarik recoiler box super tarik plus alat keamanan tether ditarik retractable


Katrangan:

Tether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous Squarebisa dibenakake nganggo sekrup utawa tape, biasane dipasang ing papan sing sempit ing mburi kabinet tampilan, lan bisa digunakake nganggo fittings utawa base / fixer sing dipasang (kaya sing dituduhake ing situs web).


Kothak digawe saka plastik ABS, lan gulungan kasebut ngemot kabel stainless steel. Kabel kasebut nduweni gaya mundur sing stabil lan tetep lan bisa diulur kanthi bebas.

     
SecurityThere uga dikenal kanthi kabel baja bukti-Pencurian, pencahayaan Pencuri, recoiler, tether keamanan lan kothak tarik, Retractors Keamanan, bisa digunakake kanthi umum kanggo titik posisi produk ritel, keamanan tuku, posisi sabuk kawat ing peralatan elektronik, ngimbangi peralatan, dhukungan tondo asto, lan produk utawa bagean dipakani. Contone, bisa digunakake ing toko swalayan, kayata tampilan produk Wal-Mart Elektronik lan sawetara tampilan produk saben dina liyane.

Tether Keamanan BMI-005 nduweni bentuk persegi sing akurve ing desain sing apik, Plump lan Smooth Box uga nyebabake rasa seneng, uga duwe akeh pilihan dawa lan diameter kabel.

Fitur:
        
1) Tether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous Squarenduweni label kanggo nemplek conto. Label kasebut kanthi efektif bisa nyegah produk sing ditampilake supaya dicolong ing aula pameran, supermarket lan toko.
2) Kabel ing njero kothak narik kawigaten supaya para pelanggan njupuk conto ing tangan lan nyoba kanthi bebas  

3) Ngirit biaya ruang bengkel, biaya tenaga penjualan, manajemen biaya lan aspek liyane

4) Desainer iki biasane digunakake kanggo nampilake barang wektu nyata kanthi aman, kayata ponsel, kamera, mp3 / mp4, PDA, GPS, perhiasan, kacamata, dolanan, kerajinan, cincin, lsp. Cocog kanggo barang sing regane murah utawa lingkungan berisiko kurang.

5) Kita bisa nyedhiyani macem-macem pasukan sing bisa dipilih miturut macem-macem barang lan bagean pungkasan sing beda.



Keamanan Seri BMI-005 Spesifikasi Bebarengan:


Nomer Model:

BMI-005

Kata Kunci:

Tether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous Square

Kemampuan Pasokan:

50000 PCS / Minggu (Kapasitas produksi bisa nambah supaya cepet)

Bahan:

Kothak digawe saka plastik ABS, kanthi retractables spring dibangun ing njero lan kabel stainless steel sing dipasang ing rol.

Ukuran kothak:

55 * 45 * 14 mm

Bobot Bruto:

30 g / pc

Kekuwatan mundur sing kasedhiya:

1 / 3LB

Werna Kothak:

Ireng utawa Putih

Warna Kabel:

Kabel tutup nilon ireng / Transparan

Panjang kabel:

90 cm (25cm ~ 100cm kanggo pilihan)

Diameter Kabel:

0,9 mm (0.45mm utawa 0.6mm uga kanggo pilihan)


Heart-Shaped Cable Coiled Security Tether With With Square Glutinous Plate EndHeart-Shaped Cable Coiled Security Tether With With Square Glutinous Plate EndHeart-Shaped Cable Coiled Security Tether With With Square Glutinous Plate End


Nyetel Tether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plat Pungkasan Square:

1.Pasang Kothak Tarik ing mburi pameran rak rak panyimpenan kanthi pita perekat 3M;
2. Tarik tali baja sing bisa ditarik ing Pull Box kanggo nyambung karo produk sing ditampilake;
3. Priksa manawa produk kasebut bisa dipasang ing rak pameran utawa papan pameran;
4.Priksa manawa panempatan kasebut apik.


Detail Kemasan:


Packing: 1 pc / ppbag, 500 pcs / ctn, ukuran karton: 50 * 35 * 19cm, bobote karton: 13.50kgs


Heart-Shaped Cable Coiled Security Tether With With Square Glutinous Plate End


Saben barang bakal dikemas ing tas opp banjur dikemas ing karton ekspor 5 lapisan. Kita bakal nggunakake karton sing cukup kuat lan dasi karton kanthi tape kanggo mesthekake yen kabeh karton sing diisi karo kemasan ora ana papan kosong kanggo njamin supaya pelanggan ora bakal kelangan barang nalika nampa barang kasebut.


Pungkasan Tether Keamanan iki bisa diganti Konektor Tether Keamanan utawa pangkalan / wadhah sing dipasang saka kita, kayata ngetutake Security Tether kanthi Konektor sing beda.





Heart-Shaped Cable Coiled Security Tether With With Square Glutinous Plate End


Lini produksi:


Heart-Shaped Cable Coiled Security Tether With With Square Glutinous Plate End />
</p>
<p>
	<br />
</p>
<p>
	<strong><span style=Sertifikasi:


Heart-Shaped Cable Coiled Security Tether With With Square Glutinous Plate End


Layanan kita:


Kita bakal tansah KANGGO Kowe.

 

Kita duwe pengalaman 10 taun ing adol lan riset lan pangembangan kasus Tarik Anti Maling Ditarik. Kita njamin 16 jam ngenteni online kanggo pelanggan saben dina, sanajan ing akhir minggu. Tanggepan email sing efisien njamin manawa kita nyedhiyakake solusi tampilan aman kanggo saben pelanggan.


 

Kita bisa nindakake OEM, ODM, Pesenan Mendesak, Pesenan Cilik, Pesenan Sampel. Bayaran macem-macem, gampang dioperasikake, aman. T / T, Western Union, Paypal bakal ditampa.
Kita uga bisa nindakake pesanan Jaminan Dagang kanthi online liwat alibaba.com, nyedhiyakake layanan tindak lanjut produksi online, kita duwe akeh Siap Kirim Ditarik Anti Pencurian Tarik Kothak, pelanggan bisa pesen kanthi online, milih cara pengiriman kanthi mandhiri, mbayar online pembayaran, kita bakal Kirim miturut syarat pesenan sajrone wektu pangiriman sing ditemtokake.
 
Perusahaan kami minangka perusahaan sing duwe ide inovatif, riset lan kekuwatan pangembangan sing kuwat, bisa ngatur Tether Keamanan Coiled Cable Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous Square kanggo pelanggan, sistem jaminan kualitas sing bisa dipercaya, layanan purna jual sing sampurna, sistem manajemen tangkas, bisa nyedhiyakake layanan kelas kapisan.




Heart-Shaped Cable Coiled Security Tether With With Square Glutinous Plate End


Pengiriman lan Pembayaran:


Heart-Shaped Cable Coiled Security Tether With With Square Glutinous Plate End







Panas Tags: Tether Keamanan Kabel Berbentuk Jantung Kanthi Plate Glutinous Square, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Jual Panas, Kualitas Tinggi, Pengiriman Cepet, Grosir Pabrik, Pabrik Langsung , Moq Kurang, Pasokan Pabrik, Sampel Kasedhiya, Kualitas Sae, Jual Paling Dhuwur, Toko Eceran, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Harga, Harga Bawah, Regane murah, Inovatif Rega Wajar, Harga Pabrik, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang Dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun, Klasik, Apik, Anyar, Kualitas Paling Apik, Desain Terbaru, Desain Menarik, Gaya Anyar, Desain Apik, Desain Mini , Desain Anyar, Maneka Gaya, Khusus Khusus, Desain Mode, Desain Paling Anyar, Instalasi Gampang